#SSWCrunch är webshowen som gör allt rätt

Vi har tipsat om intressanta podcasts både en och två gånger tidigare men idag slog det mig att sedan de artiklarna skrevs så har det dykt upp en ny svensk videoshow om webben som bara måste lyftas upp med en egen presentation.

Sweet Sunday Web Crunch är enligt egen utsago ”webshowen om det som händer online, offline och allt där emellan”. Varje söndagskväll sätter sig Mattias Östmar, Joakim Nyström, Björn Falkevik samt en gäst i sofforna på #Blustret med kamerorna riggade och sänder sin show om webben – live på webben. Diskussioner och klipp från deras datorskärmar blandas med tidigare inspelade reportage och alla som tittar live kan medverka via chat eller Twitter med hashtagen #SSWCrunch. Har man inte möjlighet att se dera hela live så kan man streama i en browser i efterhand, eller direkt till en iPhone. Självklart kan man även prenumerera på SSWCrunch som en podcast i iTunes eller valfri annan programvara.

Det hela är väldigt väl avvägt och ”väldigt 2010”. Det känns både lågbudget och väldigt professionellt och genomtänkt på samma gång. Tonen är lättsam samtidigt som det är väldigt kunniga och seriösa programledare samt gäster som sammanfattar och ger sin syn på vad som hänt den senaste veckan inom webbvärlden med omnejd.

Nästa avsnitt sänds klockan 20:00 ikväll – missa inte!

Mer hos Ohsohightech

1 kommentar till “#SSWCrunch är webshowen som gör allt rätt”

  1. #1. Magnus den 12 februari 2010, kl 00:02

    Gillar verkligen Crunchen med, underhållande och ändå teknik i en bra blandning.

Vilka bloggar länkar till “#SSWCrunch är webshowen som gör allt rätt”?

  1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin