Lite nytt på Ohsohightech

Ambitionsnivån för de artiklar vi publicerar på Ohsohightech har sedan starten höjts gradvis och vi försöker alltid skriva genomtänkta och rätt utförliga genomgångar av de ämnen vi tar upp. Detta har resulterat i att vi ibland känt att mindre nyheter eller saker som inte behöver många meningar för att presenteras har hoppats över helt, eller i bästa fall postats på Twitter av någon av oss. Vi har kommit fram till att även de här sakerna är värda att tas upp på Ohsohightech och därför börjar vi nu med att kategorisera det vi skriver antingen som ”Artikel” eller som den nya typen ”Kortfattat”. Vi kommer att göra om designen inom kort för att göra detta lite mer självförklarande.

RSS elephantPå grund av den nya uppdelningen så har vi skapat två olika rss-flöden så att man kan välja att prenumerera antingen på både artiklar och kortfattade uppdateringar eller endast på de gamla bekanta artiklarna. Ni hittar länkar till båda flödena i menyn till höger. Ni som redan prenumererar på Ohsohightech sedan tidigare och vill ha både artiklar och kortfattat behöver inte göra någonting.

Både Ola och Markus har länge funnits på Twitter men nu har vi även skapat ett konto för Ohsohightech som används för att kvittra när vi har skrivit något nytt och även för att skicka ut kortare meddelanden och kommunicera med våra besökare.

Just nu jobbar vi på en helt ny funktion till Ohso som skiljer sig rätt mycket från det vi gjort hittills, dvs skrivit artiklar. Vi kommer lansera den i någon typ av beta-version inom en mycket snar framtid så håll utkik!

Mer hos Ohsohightech

6 kommentarer till “Lite nytt på Ohsohightech”

 1. #1. Stefan den 18 januari 2009, kl 23:01

  Tips funktion!!!

  Jag gillar Feber.se´s tipsfunktion där det startas en artikel om varje tips där andra medlemmar man kommentera tipset och utveckla det!

 2. #2. Ola den 19 januari 2009, kl 00:01

  Hmm .. kanske blir nåt åt det hållet :)

 3. #3. Tony den 19 januari 2009, kl 10:01

  Kul o bra med lite nya typer av inlägg. Helt rätt att börja publicera korta inlägg, ni ska ju inte hoppa över dem för att de är kort, de är oftast intressanta ändå.

  Keep up the good work.

 4. #4. Martin S. den 19 januari 2009, kl 11:01

  Varför inte börja använda bloggy i stället? Ni bloggar på svenska, då kan ni mikroblogga på en svensk mikrobloggingtjänst. :)

 5. #5. Markus den 19 januari 2009, kl 18:01

  Bloggy ser lovande ut och jag har registrerat mig och kollat runt den del. Tiden får väl utvisa om det blir enågot man fastnar ordentligt för.

  Angående svenska osv så är en del av charmen med Twitter att man kan följa (och prata med) intressanta personer från bl a USA. Allt händer inte i lilla Sverige :)

  Det är mycket tjänster att hålla reda på just nu och vi får se vilka som blir de man använder i första hand framöver.

 6. #6. ulla jansson den 15 januari 2012, kl 10:01

  Skall börja Twittra- och se vad detta är för något.
  Tycker om att skriva, men om vad?? Vi får se……

Vilka bloggar länkar till “Lite nytt på Ohsohightech”?

 1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin