Hjälp oss definiera Ohsohightech

ohsowhat?Ohsohightech har nu funnits i över ett år och vi har under denna tid utvecklats och vet ungefär vad vi vill göra med siten. Nu skulle vi vilja ha er hjälp med en sak. Vi har funderat på och experimenterat med olika beskrivningar och ”taglines” för Ohsohightech, och skulle vilja höra hur ni ser på oss och på sidan.

Lämna en kommentar på detta blogginlägg, skicka ett mail eller skriv till oss på Twitter eller Bloggy och försök definiera Ohsohightech ur er synvinkel. Tack på förhand!

Mer hos Ohsohightech

6 kommentarer till “Hjälp oss definiera Ohsohightech”

 1. #1. Niklas den 19 februari 2009, kl 23:02

  Ni skriver ju mest om teknik, så något om det skulle väl vara lämpligt? :) Har dock inte så bra fantasi, vad hade ni tänkt er?

 2. #2. frebro den 20 februari 2009, kl 01:02

  Lite för sent för att jag ska vara kreativ, men jag ser er lite som Feber när dom var indie… fast för sociala media. Eller som ett litet svenskt Smashing Magazine kanske?

 3. #3. Stefan den 25 februari 2009, kl 10:02

  ”Sveriges bästa sajt för vardags-nördar”
  känns … ja lite bättre :)

 4. #4. Jesper Åström den 02 mars 2009, kl 00:03

  ”Sveriges mest användbara blogg” – skulle stämma väldigt bra in på er blogg. Eller… ”Sveriges enda blogg som skriver how-to poster istället för what-if poster och ändå inte kallar sig för experter”…

  Gillar er blogg. Den är en skarp kontrast till mycket annat där ute. Väldigt mycket åsikter i bloggar annars, väldigt lite praktik och faktisk ”knowhow”.

  //Jesper

 5. #5. Ola den 02 mars 2009, kl 16:03

  Oj. Jag blir nästan lite rörd av all cred :) Får tacka ialalfall. Sveriges mest användbara blogg är rätt skön title faktiskt.

 6. #6. Markus den 03 mars 2009, kl 10:03

  Tack för alla fina ord och förslag. Vi har fått in feedback på lite olika håll och håller på och funderar på detta.

Vilka bloggar länkar till “Hjälp oss definiera Ohsohightech”?

 1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin