Plex i ny version, nu med SVT Play

Plex SVT Play

Mediacenter-applikationen Plex, som har fått en hel del uppmärksamhet här på Ohsohightech, har nu uppdaterats igen. Version 0.7.14 bjuder på en av många svenskar mycket efterlängtad plug-in: SVT Play! Sveriges Television har fått mycket beröm för sin utmärkta webbtjänst där man kan se deras program i efterhand, och nu kan man alltså komma åt hela utbudet via Plex. Enligt den officiella bloggen är tillägget utvecklat av ”Daniel Eriksson, Mattias Norlander och Ivar Åsell” – en eloge till dem!

[smartads]

Utöver SVT Play så har även plug-ins för 4oD, Vimeo och Democracy Now lagts till i den nya versionen av Plex.

Plex Plex Plex

Jag upptäckte också att det är ett nytt teckensnitt i menyer och listor som jag tycker det känns klart bättre, och enligt specifiktionen för nya versionen så har man förbättrat hanteringen av teckensnitt och det går givetvis påverka utseendet om man inte är nöjd. En annan nyhet är att man nu har lagt till riktiga grafiska inställningar för de lite mer avancerade saker som man tidigare var tvungen att editera en XML-fil för att komma åt. Man hittar dem i programmenyn under Plex > Advanced Settings.

Som vanligt så känner programmet automatiskt av om det finns en ny version tillgänglig, men det går även bra att ladda hem den senaste versionen från Plex webbsida.

Länkar: Plex, Plex Blog, SVT Play

Mer hos Ohsohightech

1 kommentar till “Plex i ny version, nu med SVT Play”

Vilka bloggar länkar till “Plex i ny version, nu med SVT Play”?

  1. Plex nu med TV4 Play | Ohsohightech.se

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin