TV4 Play för iPhone ute nu

TV4 Play för iPhoneNu börjar det hända riktigt intressanta i den svenska delen av iTunes App Store! TV4 Play finns nu tillgänglig som iPhone-applikation och vi som hade turen att få betatesta programmet kan intyga att både själva menyernas uppbyggnad samt bildkvaliteten är riktigt bra. En funktion som är värd att lyftas fram lite extra är att applikationen sparar information om var man senast befann sig i ett videoklipp så om man måste avsluta tittandet i förtid är det väldigt enkelt att uteruppta det igen när som helst.

Enligt en intervju hos IDG har TV4 rättigheter att sända cirka 80% av sitt utbud via TV4 Play vilket räcker rätt långt. Själv ser jag fram emot att då och då kunna se de senaste nyhetssändningarna och Fotbollskanalen via mobilen.

TV4 Play är gratis men som vanligt när det gäller mobil datatrafik bör man ha koll på vilken typ av abonnemang och vilka tillval man har så inte kostnaderna drar iväg när man inte är uppkopplad via wifi.

Sedan tidigare är även en iPhone-applikation för SVT Play skickad till Apple för godkännande, och med ett färskt ok för TV4 så är det väl knappast något tvivel om att även SVT kommer släppas inom kort.

Mer hos Ohsohightech

3 kommentarer till “TV4 Play för iPhone ute nu”

  1. #1. Mats den 29 december 2009, kl 10:12

    Kul att den kommit! jag laddar ner och testa på en gång:-)

  2. #2. Anna den 31 december 2009, kl 10:12

    Hejsan! Tack för info. Jag skulle så gärna ladda ner applikationen men den finns endast i den svenska iTunes butiken – tacksam för hjälp och råd, hur man kan få den t.ex. i Finland.

  3. #3. Danne den 06 januari 2010, kl 22:01

    Det är schysst. Jag fastnade direkt i appen och började titta när jag hade laddat ned. SVT play blir säkert också riktigt bra.

Vilka bloggar länkar till “TV4 Play för iPhone ute nu”?

  1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin