Demonstration av Spotify i en Android mobil

Detta är inte direkt breaking news men för er som missat det så har Spotify för första gången visats på en mobil och det ser minst sagt imponerande ut. Man kan precis som vanligt streama låtar men det som gör det hela intressant är att man på ett mycket enkelt sätt kan göra spellistor tillgängliga även offline. Man blir fruktansvärt sugen på att pröva det här och om inte detta demo får Apple att börja viagr a pfizer överväga en prenumerationstjänst eller liknande för iTunes så vet jag inte vad som ska göra det. Jag tror i alla fall detta kan bli en riktigt killer app för Android. Och vi får helt enkelt se om det kommer nån version för iPhone. I dagsläget så kan man vad jag vet inte ens göra en applikation som kan spela musik i bakgrunden medan man håller på med annat på en iPhone vilket förstås är ett gigantiskt minus. Den som lever får se.

Den första svenska Android mobilen HTC Magic släpps förövrigt i dagarna av Tre. Ska bli spännande att se om Android kan rubba iPhone på något sätt på touch/smartphone marknaden.

Länk: Spotify mobile demo at Google Android I/O

Andra bloggar om: Spotify, Android, Spotify i mobilen, Spotify mobile, Streaming, Google Android, HTC Magic

Mer hos Ohsohightech

7 kommentarer till “Demonstration av Spotify i en Android mobil”

 1. #1. . den 03 juni 2009, kl 20:06

  Jag gillar sista delen av demot, det skulle vara otroligt fint att ha en funktion som ”searchin for music on your mobil” medans man tar sig en promenad.

 2. #2. Peter Nordstrand den 04 juni 2009, kl 03:06

  Smaen är som baken. Jag är nu inte så mycket för att prenumerera på musik utan vänder mig hellre till mitt eget musikbibliotek när jag vill lyssna på något bra. Därför streamar jag inte bara min egen utan även flera kompisars musik direkt till min iPhone via en utmärkt applikation som heter Simplity Music.

  Länk till Simplyfi i iTunes Store: http://tinyurl.com/dd76gg

 3. #3. Urr den 06 juni 2009, kl 11:06

  Nu är ju det inget alla vill göra, men en jailbreakad iphone kan ju köra program i bakgrunden. Jag kör ofta SR Podcast-appen medan jag surfar/spelar. Appen ”Backgrounder” gör det möjligt. Största problemet med det är att iphonen lätt får slut på minne, och då krashar programmen. Men den iphonen som släpps nu i sommar, ska väl förhoppningsvis ha mer minne. Men ja, som sagt, det GÅR att köra apps i bakgrunden, och skulle spotify släppas på cydia, skulle det göra mååånga glada!

 4. #4. Peter Nordstrand den 07 juni 2009, kl 00:06

  Redan en icke jailbreakad iPhone gör ju saker i bakgrundenhela tiden, bara inte med tredjepartsapplikationer. Jag lyssnar på musik och podcaster dagligen samtidigt som jag surfar, läser mejl eller spelar spel.

 5. #5. Johan den 09 juni 2009, kl 15:06

  Funktionen att kunna spara ner låtar för offlinespelning är ju så himla sjysst.
  Frågan är när det kommer ett datum.

  http://andr0id.se/showthread.php?t=11
  Lite unboxingbilder på HTC Magic som kom förra veckan.

 6. #6. Jonas den 29 december 2009, kl 12:12

  Men jäklar vad segt det går i menyerna!
  Jag har ingen iPhone själv, men hastigheten verkar ju inte vara i närheten av vad iPhone kommer upp i. Har tidigare haft en HTC Diamond och aldrig igen!

Vilka bloggar länkar till “Demonstration av Spotify i en Android mobil”?

 1. Lagliga alternativ till fildelning | Ohsohightech.se

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin