Windows 7 taskbar, torrent och hack

Senaste dagarna har jag haft lite tid att titta mer på framförallt användargränsnittet i nya Windows 7 och ju mer jag ser desto mer sugen på Windows 7 blir jag. Microsoft har verkligen tänkt till.

YouTube Preview Image

Peek funktionen verkar mycket trevlig och precis som bloggade om så är detta en sak som Apple borde sno till nästa version av OS X. Nästan lite konstigt att ingen kommit på detta tidigare. En kombination mellan OS X docka och Windows Taskbar har jag undermedvetet saknat sedan jag började använda OS X dagligen. Idag har båda varianter sina för och nackdelar.

Om du är nyfiken på Windows 7 så finns det på . Tyvärr valde Microsoft att förvirra alla genom att demonstrera en version av Windows 7 och sedan ge en helt annan till besökarna och det är ju alltså denna version som nu finns att få tag på för vanligt folk. Det som saknas är framförallt vissa gränsnitt funktioner och det är ju trots allt det som är det roligaste. Men man kan göra av, jag har inte själv prövat men testa gärna om ni är nyfikna. Och skriv gärna en kommentar om era upplevelser med systemet.

Länkar: ,

Andra bloggar om: windows 7, windows, PDC, Windows 7 taskbar, Gränsnitt, torrent, Ladda ner windows 7

Mer hos Ohsohightech

7 kommentarer till “Windows 7 taskbar, torrent och hack”

 1. #1. jox den 05 november 2008, kl 16:11

  Jag har kört Win7 i ett par dagar nu och jag trivs ganska bra med den nya taskbar-lösningen. Det enda som stör är att det är lite många klick för att få upp ett minimerat fönster. Hacket funkardock alldeles utmärkt, men det ser fortfarande inte riktigt ut som den version som visades på PDC (build 6933). I övrigt så är det en del grejer som är ganska buggiga fortfarande, så ha tålamod om ni skall testa!

  För att vara en pre-beta så känns det dock förvånansvärt snabbt och stabilt. En riktigt trevlig sak är att man nu kan ha UAC aktiverat utan att få hjärnblödning, betydligt mycket mindre irriterande!

 2. #2. Ola den 05 november 2008, kl 16:11

  Låter bra Jocke!

  Hoppades på en kommentar från dig för jag misstänkte att du installera Windows 7 redan när du var i USA. Erkänn? :) På flyget hem iallafall?

  Anyways så är det väl det som är det stroa med detta. Alla säger att det är snabbare och mindre krävande än vista och jag antar att MS vill bli av med tjaffset om XP engång för alla. Även för Netbooks och dylikt.

 3. #3. Christopher den 05 december 2008, kl 02:12

  Jag har testat det mesta i Windows 7 6801 spel och surfa tycker att den är fan så mycket snabbare än Vista även om vista har ett service pack men det finns så saker man lätt stör sig på när kommer Windows 7 6933 eller senare ut då?

 4. #4. Ola den 05 december 2008, kl 19:12

  Jag har för mig jag hört att det ska dyka upp en publik beta tidigt 2009.

  Anledningen till att Windows 7 fungerar så bra är nog helt enkelt för att de har baserat det på Vista, putsat på detaljerna. Egentligen är det ju mer ett MAFFIGT service pack och inte någon helt ny produkt.

Vilka bloggar länkar till “Windows 7 taskbar, torrent och hack”?

 1. Windows 7 – Pris, Hårdvarukrav, Releasedatum och andra frågor | Ohsohightech.se
 2. Windows 7: Allt om nya versionen av Windows | Ohsohightech.se
 3. Populära inlägg under november | Ohsohightech.se

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin