Remember The Milk som iPhone applikation

Då var det äntligen dags för den omåttligt populära ”Get Things Done”-tjänsten Remember The Milk att lansera en riktig applikation för iPhone. Det har länge funnits en mobil version av deras webbtjänst speciellt anpassad för iPhone, men det går inte jämföra med en riktig applikation.

Precis som för web-appen så krävs det att man betalat för ett Pro-medlemskap (25 dollar om året, klart överkomligt) för att kunna använda programmet. Själva nedladdningen från App Store innebär dock ingen extra kostnad som väl är.

Utvecklarna på Remember The Milk skriver på sin blogg att man haft som mål att bygga in alla de smarta funktioner från www.rememberthemilk.com rakt in i iPhone-appen. Det betyder att man har full tillgång till sökning, smarta listor osv men iPhone-formatet ger också helt nya möjligheter. Det går t ex att via GPS, wifi eller mobilnätet känna av var man befinner sig och på så sätt filtrera fram uppgifter baserat på en geografisk plats. Om du står i din lokala mataffär så kan du t ex filtrera dina uppgifter så att bara din inköpslista visas, eller om du sitter på ditt kontor på jobbet visa de jobbrelaterade uppgifter du lagt in. Mycket intressant!

Applikationen kommer ihåg vilken vy du senast var inne på så det går fint att stänga ner programmet för att göra något annat och sedan snabbt återvända dit du senast slutade genom att starta programmet igen. Det går också att använda Remember The Milk i landscape-mode och där med få tillgång till det större tangentbordet som många föredrar när de skriver text på iPhone.

Programmet släpps på en rad olika språk och vi svenskar är lyckligt lottade då det även finns på svenska.

Ladda ner programmet här:

Andra bloggar om: remeber the milk, rtm, rememberthemilk, iPhone, app, applikation, App Store, GTD, get things done

Mer hos Ohsohightech

1 kommentar till “Remember The Milk som iPhone applikation”

Vilka bloggar länkar till “Remember The Milk som iPhone applikation”?

  1. Ohsohightech sammanfattar 2008 | Ohsohightech.se

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin