Glöm inte mjölken!

ohsohightech-rtmlogo.pngDet finns säkert några tusen olika sätt för folk att hålla ordning på vad de ska göra, köpa, fixa osv. En del har en papperkalender och andra väljer att förlita sig på något digitalt. En väldigt bra webbtjänst, med ett väldigt bra namn, är Remember The Milk! Det är en tjänst för hantering av att-göra listor som kan och användas på en rad olika sätt. Det är enkelt att lägga till olika listor som man namnger som man själv vill beroende på vad för typ av uppgifter man vill hålla ordning på. Själv så använder jag (tillsammans med min fru) just nu RTM enbart för att hantera olika inköpslistor, så vi har t ex skapat listor för sånt man köper i en mataffär, sånt man planerar köpa ”en vacker dag” osv.

Det är en sak att sitta vid en dator och planera sitt liv på en snygg ajax-sida men hur ofta har man egentligen en dator tillgänglig när man är ute och behöver veta vad det nu var man skulle fixa eller köpa? Det som gör att jag verkligen gillar RTM är att det finns ett väldigt snabbt och smidigt gränssnitt anpassat för mobiler. Det krävs ingen avancerad mobil utan så länge du har din operatörs datainställningar på plats i mobilen så borde de flesta moderna mobiler klara av att visa sidan m.rememberthemilk.com

Sidan är även anpassad för Google Gears så man kan jobba med den offline. Suveränt!

Tjänsten är gratis men som hos många andra bra sidor så finns det en ”Pro”-version som man kan betala för om man vill ge något tillbaka till utvecklarna. Gör man det så får man även tillgång till en väldigt snygg iPhone/iPod Touch-version samt MilkSync som gör att man kan synka uppgifter mot en Windows Mobile-mobil.

Länkar: Remember The Milk, m.rememberthemilk.com

Andra bloggar om: rememberthemilk, remember the milk, kom ihåg, att göra

Mer hos Ohsohightech

4 kommentarer till “Glöm inte mjölken!”

  1. #1. Ola den 26 februari 2008, kl 20:02

    Mmmm, har gått loss på RTM idag. Kommer ett uppföljande inlägg inom kort. Detta är sjukt mumma för en oorganiserad kille som mig ..

Vilka bloggar länkar till “Glöm inte mjölken!”?

  1. Iphone » Blog Archive » Glöm inte mjölken!
  2. iPod Touch » Glöm inte mjölken!
  3. Gmail: Mycket mer än en Webbmail | Ohsohightech.se

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin