Skaffa din egen Wifi Hotspot med Connectify och Windows 7

Jag och Markus var nyligen ute och reste och som vanligt när man ute spenderas en hel del tid på flygplatser. På Amsterdams flygplats Schiphol fick man betala €16 för att surfa i mer än 90 minuter. Helt sjukt dyrt om du frågar mig. Det går dessutom bara att köra på en dator så för två personer så snackar vi €32 (+ en iPhone och en HTC Desire).

Men som vanligt brukar det mesta att lösa sig efter en liten session med Google. Med programmet Connectify som bara fungerar i Windows 7 kan du på ett löjligt enkelt sätt själv sätta upp din egen trådlösa hotspot. Det innebär att du delar på din uppkoppling som du har no prscription cialis på din dator som vilken router som helst. Egentligen ska man inte behöva ett program för att göra detta men det kräver lite hackande i kommandoprompten för att få det att fungera utan Connectify.

Mycket enkelt sätt att spara pengar om du är ute och reser med vänner eller familj där alla skriker efter uppkopplingar. Om man reser själv kan hålla koll på folk i närheten och fråga om de vill chippa in på din uppkoppling! Connectify fungerar som sagt var bara i Windows 7. Men om du kör XP (!?) eller Vista så är det ändå rekommenderat att du uppgraderar. Som du ser nedan finns det även en del alternativ till Connectify.

Mer hos Ohsohightech

3 kommentarer till “Skaffa din egen Wifi Hotspot med Connectify och Windows 7”

  1. #1. Lorraine Sauvy den 03 maj 2010, kl 17:05

    Hej! På torsdag har avgångsklasserna på Medieinstitutet & Medieskolan slututställning. Det vore kul om ni ville komma förbi och ta en titt på våra slutprojekt, lyssna på paneldiskussioner och ta en fika med oss! Mer info på http://www.tulegatan.se. Mvh, Lorraine Sauvy

  2. #2. Niklas den 21 maj 2010, kl 10:05

    Underbart verktyg.

  3. #3. S den 31 maj 2010, kl 09:05

    Var har ni tagit vägen? Börja uppdatera oftare igen!

Vilka bloggar länkar till “Skaffa din egen Wifi Hotspot med Connectify och Windows 7”?

  1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin