Hitta applikationer till Windows Phone 7

I dagarna lanseras de första mobiltelefonerna med Microsofts nya mobilsatsning Windows Phone 7. en hel del om både hårdvara och mjukvara samt spekulerat lite i hur framtiden ser ut för Windows Phone. Men nu när folk snart börjar köpa mobiler med detta helt nya operativsystem så kommer kanske ett av de första problemen de stöter på vara att de byter från en Android eller iPhone där de redan har skaffat sig en hel del favoriter i det breda utbudet av applikationer och spel.

Hur hittar man liknande applikationer för Windows Phone?

Vi vill passa på att berätta om att vi, på en annan webbsida som vi bakom Ohsohightech driver, precis har lanserat en lösning på detta problem! Konceptet för AlternativeTo går ut på att presentera alternativ till de applikationer man av någon anledning vill byta ut. Många söker t ex efter ”gratis alternativ till Photoshop” eller ”en ersättare till Xmarks som snart ska läggas ned”, men en annan smart funktion på AlternativeTo är att man även kan söka efter alternativ mellan olika plattformar.

När man har köpt en ny Windows Phone så kan man alltså t ex knappa in namnet på en iPhone app som man vet är bra och sen välja att bara få alternativ för Windows Phone 7. I dagsläget finns det väldigt få applikationer för Windows Phone men det kommer garanterat ändras väldigt fort. Hjälp oss gärna att lägga till nya applikationer och spel i Windows Phone-kategorin på AlternativeTo i takt med att ni hittar dem!

Länk:

Mer hos Ohsohightech

Comments are closed.


Page optimized by WP Minify WordPress Plugin