Zune och Windows Phone 7 Marketplace

Jag blir mer och mer pepp på Windows Phone 7 för varje dag som går. När man läser recensioner från är det nästan enbart hyllningar även om många påpekar att det finns brister som få applikationer, inget riktig multitasking och avsaknaden av Cut & Paste. Detta är dock saker som Microsoft säger att de jobbar på. Man blir också glad av att läsa GPs Eva Wieselgrens som verkar fantastiskt nöjd med telefonen.

Jag blir så glad av den här mobilen och även av Zune-programmet. Microsoft har gjort det här rätt hela vägen, det håller ihop och fungerar.

Sådana citat är inte så ofta man ser från teknikjournalister och definitivt inte när det handlar om Microsoftprodukter. Jag  har själv beställt en Samsung Omnia 7 som tydligen ska dyka upp i början av v.45.

Och som rubriken på detta inlägg säger så tänkte jag visa lite hur Windows Phone 7 Marketplace ser ut idag och slänger även in en liten bonus som visar lite generellt hur Zune ser ut. Får säga att det känns lite trevligare än iTunes. Framförallt iTunes på Windows som är en fullständig katastrof.

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Mer hos Ohsohightech

2 kommentarer till “Zune och Windows Phone 7 Marketplace”

  1. #1. Marifa oks den 01 november 2010, kl 19:11

    kanske jag ska börja följa denna blogg. Mitt förhållande till nätet är en räcka ac missförstånd, förälskelse,glädje, sorg,dumhet, självförtroende, förvirring och undran

  2. #2. Jacob den 16 januari 2011, kl 08:01

    Tja! Jag har själv skaffat en HD7 och gjort allt det du har gjort och det funkar förutom det att den inte vill acceptera min nya email. den vill att jag ska ange min gamla och de funkar ju inte eftersom att den e svensk. :P
    Jag undrar då om du har någon aning om hur man flyttar telefonen så att den e registrerad på ett annat konto? :)

Vilka bloggar länkar till “Zune och Windows Phone 7 Marketplace”?

  1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin