Google Reader för iPhone i ny beta

Med otaliga rykten om att en iPhone med 3G kommer släppas inom en väldigt snar framtid, och mycket som pekar på att en Sverige-lansering borde vara på gång senare i år så börjar det bli allt mer intressant att rapportera om denna fantastiska mobiltelefon. Åsikterna går isär när det gäller dess suveränitet men personligen så tycker jag att är iPhone nästan allt jag drömt om när det kommer till mobiler. Lägg till 3G, GPS och A2DP så är det inget snack längre.

I vilket fall som helst så har Google precis utannonserat en ny version av Google Reader anpassat för iPhone och iPod Touch. Det handlar om en beta så man slussas inte automatiskt till den nya versionen via sina gamla länkar, så skriv in följande i adressfältet och testa framtiden redan nu:

http://www.google.com/reader/i/

Den stora nyheten i betan är att när du klickar på en post i listan över artiklar så expanderas den direkt, utan att du behöver ladda om sidan och gå in på en vy som visar enbart den valda artikeln. Om du använder ”list-view” i vanliga Reader så kommer du känna igen dig direkt. På det stora hela så har man försökt efterlikna fullskärms-versionen så mycket som möjligt.

I vanlig ordning så fungerar det givetvis precis lika fint i en iPod Touch som i en iPhone.

Andra bloggar om: iPhone, Google Reader, Google, beta

Mer hos Ohsohightech

2 kommentarer till “Google Reader för iPhone i ny beta”

  1. #1. Linus den 14 maj 2008, kl 12:05

    Pratade om iPhone med Ola häromdagen. Jag har aldrig sett ngn men vill ha en ändå. Det är vad jag kallar effektiv marknadsföring. Hur kan man vara intresserad av ngt man knappt vet ngt om? Funderar på att låta min flickvän köpa en åt mig i USA.

  2. #2. Erik Pettersson den 27 maj 2008, kl 23:05

    Verkligen en bra satsning från Google. En riktigt bra RSS-läsare i en riktigt bra lur. Om bara logotypen i huvudet kunde gå att dölja så flyter webappen in i telefonen helt och hållet.

    Hoppas Telia sätter ett bra pris på luren i sommar också.

Vilka bloggar länkar till “Google Reader för iPhone i ny beta”?

  1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin