Whoa Community anpassad för iPhone

Flitiga besökare här på Ohsohightech känner förmodligen till att vi som bloggar här också driver hiphopsiten Whoa Community. Den senaste tiden har vi jobbat med en anpassning av siten för iPhone och iPod Touch och idag, några dagar innan iPhone 3G landar i Telias butiker, passar vi på att lansera!

Designen har fräschats upp jämfört med den vanliga versionen och alla de viktigaste funktionerna som diskussionsforum, användarprofiler, meddelanden, gästbok och blogg är med i iPhone-versionen. Nästa steg blir att skala ner designen ytterligare och släppa en mer allmän mobil version som fungerar och ser bra ut i de flesta moderna mobiler på marknaden.

Har du redan en iPhone eller en iPod Touch så är du välkommen att testköra Whoa direkt, annars kanske du kollar in den i din iPhone 3G redan på fredag?

Adressen är: iphone.whoa.nu

Screenshots finns på press.whoa.nu

Aftonbladets artikel om Telias iPhone-abonnemang

Apples information om iPhone 3G

Mer hos Ohsohightech

1 kommentar till “Whoa Community anpassad för iPhone”

  1. #1. Thompa den 08 juli 2008, kl 15:07

    Coolt, var inne o kollade precis. Tänkte regga mig först, men den där grunkan som man skall skriva rätt ord i (längst ner) var för svår för mig. Fick alldrig orden att bli rätt. Gick ju knappt att se vad det stod (ja, jag genereade nya flera ggr). Den borde ni byta ut. Grymt störande, och man får inga vettiga medelande när det inte fungerar.

    Jag gick till den vanliga sidan o reggade mig istället, betydligt lättare. Men där fick jag en annan störande sak. När man skrivit för kort lösen, och den markerar textboxarnas border röd, då gick det inte att använda deleteknapp eller tab.

    Nu skall jag kolla in nya designen :-)

Vilka bloggar länkar till “Whoa Community anpassad för iPhone”?

  1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin