Ohsohightech’s favoritsidor: Iusethis Mac Software

iusethis.gifFör ett tag sedan så tipsade Ola om den fantastiska sidan Filehippo.com där man hittar de bästa PC-programmen, och idag tänkte jag tipsa om en liknande sida fast för Mac! På Iusethis.com hittar du allt du behöver och det finns en del smarta sätt att leta runt på sidan på.

Det absolut bästa med Iusethis tycker jag är att man kan sortera program efter hur många som använder programmen. Det går att skapa ett konto på sidan och sedan ange vilka program man själv har och på så sätt skapas statistik som visar popularitet. Ett tips är att sortera på ”Most used” och gå igenom de första sidorna med program. Jag kan garanterar att du hittar något eller några nya favoriter som du inte kommer kunna leva utan.

Givetvis finns det även rss-flöden och man kan sortera på senast uppdaterade eller senast tillagda program. Man har även kort info, screenshots och länkar till den officiella hemsidan för varje program.

Andra bloggar om: iusethis, mac, software

Mer hos Ohsohightech

3 kommentarer till “Ohsohightech’s favoritsidor: Iusethis Mac Software”

  1. #1. F. den 09 mars 2008, kl 18:03

    Trevligt! Jag har alltid tyckt att Versiontracker och alla de andra stora sidorna är ”för stora” för att hitta guldklimparna. Tack för tipset.

  2. #2. Ola den 09 mars 2008, kl 20:03

    Fett, bra att ha för mig som Macnybörjare hehe

Vilka bloggar länkar till “Ohsohightech’s favoritsidor: Iusethis Mac Software”?

  1. Håll dina Mac-program uppdaterade | Ohsohightech.se

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin