iTunes Folder Watch – Automatisk uppdatering av ditt iTunesbibliotek

Jag kör både Windows Media Player (WMP) och iTunes, tycker båda är ganska bra program. Dock har jag stört mig mycket på hur iTunes hanterar sitt musikbibliotek. Om jag t.ex lägger in ny musik i en mapp som jag har lagt upp i iTunes så dyker inte den musiken upp i biblioteket. Man måste ofta lägga till mappen igen och då står iTunes och hänger i flera minuter. Detta är en sak som WMP hanterar mycket bättre, dröjer ofta bara några minuter innan musiken dyker upp i mitt bibliotek helt automatiskt. Bra Microsoft :)

Jag hittade för några månader sedan ett program för Windows som automatiskt bevakar mappar åt dig och lägger upp musiken i iTunes så fort programmet hittar nåt nytt. iTunes Folder Watch heter det och jag har kört det på min musikserver hemma nu i några veckor och är mycket nöjd. Detta ihop med MyTuneRss som jag tidigare skrivit om, Markus inlägg om AirTunes och iTunes vanliga ”Dela ut din musik” funktion så har man det mesta man kan begära.

iTunes Folder Watch

Som jag skrev längre upp så finns programmet tyvärr bara för Windows men någon kanske vet om det finns någon Mac motsvarighet, eller kanske iTunes hanterar detta bättre på Mac?

Länk: iTunes Folder Watch

Andra bloggar om: iTunes, iTunes Folder Watch, Musikbibliotek, Windows Media Player, Windows, Musik, Ljud, Tips, Freeware

Mer hos Ohsohightech

Comments are closed.


Page optimized by WP Minify WordPress Plugin