Voddler aka Spotify för film – Snabbgenomgång och 10 invites åt er!

Första gången jag hörde talas om Voddler var när någon skrev något i stil med ”Voddler är Spotify för film och TV” på Twitter. Vi har fått chansen att testa Voddler och efter en snabb genomgång så måste jag säga att det påståendet stämmer utmärkt. Nu när jag väl dragit paralleler till Spotify kan jag också dra den självklara parallellen till den amerikanska tjänsten Hulu. Voddler har dock till skillnad mot Hulu inget webbgränsnitt utan allt sker i en klient.

Voddler befinner sig just nu ett betastadie och fungerar bara i Windows XP, Windows Vista och Windows 7. Voddler har dock lovat att en mac-version ska finnas i god tid till lanseringen av tjänsten.

Man kan skapa flera konton. Jag gissar att detta ska kunna användas senare för att göra varje konto personligt med barnfilmer åt barnen osv.

Man kan skapa flera konton. Jag gissar att detta ska kunna användas senare för att göra varje konto personligt med barnfilmer åt barnen osv.

Man inser direkt att utvecklare av Voddler har tänkt TV när de skapat klienten. Man navigera med piltangeter och väljer saker med Enter. Men självklart är det tänkt att användas med en fjärrkontroll.

Man inser direkt att utvecklare av Voddler har tänkt TV när de skapat klienten. Man navigerar med piltangenterna och väljer saker med Enter. Men självklart är det tänkt att användas med en fjärrkontroll.

Gränsnittet fungerar exakt som de flesta populära mediacenters. Här snackar vi videobutiken i ditt vardagsrum på riktigt.

Gränssnittet fungerar exakt som de flesta populära media center. Här snackar vi videobutiken i ditt vardagsrum på riktigt.

När man valt en film så får man upp mer detaljerad info om filmen.

När man valt en film så får man upp mer detaljerad info om filmen.

Innan varje film börjar så dyker det upp lite rekalm. Jag har inte hunnit titta på någon hel film än så jag vet inte om det även dyker upp reklam unde filmen. Reklamen är max 10-20 sekunder så det är en ren dröm om man jämför med TV4.

Innan varje film börjar så dyker det upp lite reklam. Jag har inte hunnit titta på någon hel film än så jag vet inte om det även dyker upp reklam under filmen. Reklamen är max 10-20 sekunder så det är en ren dröm om man jämför med t ex TV4.

Filmen börjar väldigt snabbt och det är något i stil med DVD kvalite vad jag kan avgöra.

Filmen börjar väldigt snabbt och det är något i stil med DVD kvalitet vad jag kan avgöra.

Jag älskar det här! Det är precis vad jag drömt om sedan man insåg att de stora medieföretagen faktiskt kan tänka i nya banor i.o.m tjänster som Spotify och Hulu. Jag ska inte bli allt för långrandig i detta inlägg då jag inser att de flesta faktiskt mest vill ha tag i en invite och testa själva. Jag kan lova att vi kommer få möjlighet att fördjupa oss i Voddler i massor av framtida inlägg.

Jag vill ha en Voddler Invite!

Vi har glädjen att dela ut 10 st invites och vi kommer att lotta ut dessa till de som är fans av Ohsohightech på Facebook. Vi kommer att vänta till i början av nästa vecka att göra utlottningen så gå till facebook och bli ett fan direkt så har du chansen att få en invite.

Andra bloggar om: voddler, voddler-invites, invites, hulu, spotify, streaming, film, tv, voddler-invite

Mer hos Ohsohightech

63 kommentarer till “Voddler aka Spotify för film – Snabbgenomgång och 10 invites åt er!”

 1. #1. Emma den 05 november 2009, kl 18:11

  Jag skulle jättegärna vilja ha en invite :) Men de finns kanske inga kvar?

 2. #2. Daniel den 06 november 2009, kl 20:11

  Att få tillgång till voddler skulle vara otroligt för mig! Att kunna använda denna film-unktion på mitt slappa jobb och de kvällar jag vill kolla med min flickvän.

 3. #3. Tobias den 07 november 2009, kl 20:11

  Shoo!, voddler verkar riktigt bra, så jag skulle vilja testa det! :)

 4. #4. Eric den 09 november 2009, kl 11:11

  Snälla kan jag få en invite! jag skulle bli så glad. om jag skulle få en invite skulle jag kunna göra allt för att förbättra eran hemsida.

 5. #5. ivaker den 10 november 2009, kl 10:11

  hej! tycker voddler låter som framtiden för film och den vill jag vara en del av. skulle vara evigt tacksam om jag fick en invite! tack på förhand :)

 6. #6. Patrik den 11 november 2009, kl 08:11

  Tjena..
  Skulle gärna ta en invite till filmens framtid?

 7. #7. Sanna den 11 november 2009, kl 21:11

  I don’t care if you are black or white, but I’ll care about you if you give me a Voddler-invite!

  skulle betyda mycket för mig.

 8. #8. Limpan den 12 november 2009, kl 00:11

  Tjenixen.. Voddler värker vara en super duper bra grejj :D.. skicka gärna en invite om du tid o lust.:= vill mer än allt testa voddler :D.. puss:D

 9. #9. Mathias den 12 november 2009, kl 03:11

  Snälla snälla jag skulle görna vilja få en invite <3

 10. #10. Nick den 12 november 2009, kl 19:11

  jag skulle gärna vilja ha en invite

 11. #11. Linus Bergman den 13 november 2009, kl 03:11

  Trodde inte mina öron när jag hörde om detta.. Eller i detta fall mina ögon, då jag läste om det.
  Måste säga att en invite hade varit skapligt nice!

  :)

Vilka bloggar länkar till “Voddler aka Spotify för film – Snabbgenomgång och 10 invites åt er!”?

 1. Jawden.com » Voddler finns nu för Mac
 2. Voddler finns nu för Mac | Ohsohightech.se

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin