Voddler finns nu för Mac

1downloadingNär vi för ett tag sedan lottade ut ett gäng invites till den svenskutvecklade tjänsten Voddler så var responsen enorm. Alla ville testa den nya spännande videotjänsten som bland annat beskrivits på det luddiga sättet ”Spotify fast för film”. Ett stort minus fanns dock – det var endast Windows-användare som kunde använda tjänsten. Med tanke på att Mac OS X nu för tiden används av rätt mycket folk så var det anmärkningsvärt att (visserligen beta-) lansera en sån här tjänst och lämna Mac-användarna utanför.

Nu meddelar dock Voddler att man nu har en Mac-klient redo för nedladdning! Alla ni som har kommit över en invite, vad tycker ni om tjänsten? Berätta gärna i kommentarerna!

För två dagar sedan berättade även företaget att de har slutit avtal med både Disney (inklusive Touchstone Pictures och Miramax Films) och Paramount Pictures (inklusive Dreamworks Studios). Det blir onekligen intressant att se hur det här utvecklar sig.

Mer hos Ohsohightech

6 kommentarer till “Voddler finns nu för Mac”

 1. #1. Safa den 02 november 2009, kl 20:11

  Tyckte att det var lite konstigt att det inte fanns en klient även för Mac. Hur som helst, laddade ner denna och loggade in. Försökte spela upp några filmer utan större framgång… Massor med reklamfilmer hann jag dock se, Philips, Mazda, Silja Line, Panasonic… Inga filmer dock. Efter 20 minuter gav jag upp. beta for real :-) Klienten funkar annars som Windows versionen…

 2. #2. Markus den 03 november 2009, kl 15:11

  Safa, jag har nu också testat loss lite och det är verkligen beta precis som du skriver. Man har ju blivit bortskämd med stabilt, eller i vissa fall i princip felfria, beta-versioner av program och webbtjänster men man får acceptera att det är en tjänst under utveckling. Hoppas på en ny version som är lite mer stabil snart så man kan testa på riktigt.

 3. #3. Emma den 05 november 2009, kl 19:11

  Jag skull väldigt gärna ha en invite till min macbook, finns de någon över? ^^

 4. #4. Emelie den 12 november 2009, kl 14:11

  Har själv inte provat Voddler men kan inte undgå alla kritiska kommentarer. Testa Headweb.com som igår blev utsedd till sveriges bästa underhållningssajt av internetworld. Stabilt och med ett grymt användargränssnitt för PS3. Funkar superduper!

 5. #5. Sofia den 18 november 2009, kl 08:11

  Jag testade Voddler nu i veckan och det har bara strulat (till min macbook). Voddlertray:n gick inte att stänga av, och tog all processkraft, vilket gjorde att jag istället trodde att det var fel på routern. Men icke. Det gick inte heller att tvångsavsluta vnet… det var borta ett par sekunder och så satte den igång igen. Så det dröjer ett tag till innan jag provar Voddler. Verkar dock som om många macanvändare har samma problem.

 6. #6. Jocke den 27 januari 2010, kl 20:01

  Kan inte heller tvångsavsluta ”voddlertray” som bara står och tuggar (utan att uppdatera). Typiskt Voddler att släppa grejer som är typ 50% klart.

Vilka bloggar länkar till “Voddler finns nu för Mac”?

 1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin