Program som håller dina andra program uppdaterade

Om det är något som särskiljer en nörd från en vanlig människa så är det att vi tycker det är kul med nya versioner av program och drivrutiner. Att det funkar utmärkt som det är spelar inget större roll för oss utan vi måste ha det senaste. Med Windows Update och Apples motsvarighet, Programuppdatering, så brukar själva operativsystemet och de grundläggande tilläggsprogrammen hållas i ganska gott skick men hur gör man med alla andra program?

Vi har tidigare på bloggen nämnt att Filehippo har ett riktigt bra program för att hålla alla program som du kan ladda hem från dem uppdaterade men det finnas såklart alternativ till detta.

För OS X verkar det som att programmet AppFresh gäller. Jag har inte själv provat det men om ni gjort det så säg berätta gärna om era erfarenheter i kommentarerna. För Windows är både behovet och utbudet större. Själv testar jag CNET TechTracker just nu och är ganska nöjd. CNET använder såklart sin tjänst Download.com för att hålla koll på uppdateringar och de har ett grymt utbud. För drivrutiner har jag bara testat RadarSync vilket väl funkar helt ok. Tyvärr ser programmet riktigt illa ut och det gör att i alla fall jag tappar förtroendet för det lite.

Mer hos Ohsohightech

1 kommentar till “Program som håller dina andra program uppdaterade”

  1. #1. maria den 09 januari 2010, kl 15:01

    …använder Secunia PSI och är mycket nöjd!!

    http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal/

Vilka bloggar länkar till “Program som håller dina andra program uppdaterade”?

  1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin