Skaffa Vista Service Pack 1 redan idag

Jag för några dagar sedan att Service Pack 1 till Windows Vista är släppt och utskickat till tillverkare. Jag skrev också att man måste vänta till i mitten av Mars för att kunna ladda hem det. Men för er som inte kan vänta och som kör med den engelska versionen av Windows Vista så kan man via ett enkelt ”Registry” hack installera det via Windows Update redan idag. Man behöver alltså inte ladda hem det som en torrent eller dylikt.

vistasp1wu.zip

Ladda den filen, packa upp den och kör. Gå sedan in på Windows Update och du ska få en ny update, den första är en s.k prerequisite alltså nåt man behöver för att installera. Sedan måste du starta om, sedan kommer ett till prerequisite och sedan ska själva Service Packet dyka upp. Det heter nåt i stil med Vista Service Pack 1 Release Candidate men build numret som är 6001.18000 och det är exakt samma som RTM versionen. Se längst ner för referenser.

screenshot007.jpg

Se alltså till att du har nån timme eller två som du kan klara dig utan datorn innan du ger dig på det här. Vill också påpeka att ni gör detta på egen risk och att iallafall inte vi tar något ansvar för vad som händer med er dator eller om detta skulle vara ”olagligt” eller dylikt. Men enligt lite olika källor så ska det fungera alldeles utmärk och jag har själv testat med hittills lyckat resultat :)

Referenser: WinMatrix,

Andra bloggar om: Hack, Windows Vista Service Pack 1, Windows Vista, Vista

Mer hos Ohsohightech

2 kommentarer till “Skaffa Vista Service Pack 1 redan idag”

  1. #1. CrashworkZ den 08 februari 2008, kl 13:02

    Har själv provar för ett tag sen och inte märkt några som helst problem efteråt. Jag upplever faktiskt Vista snabbare efter installationen. Rekommenderas starkt!

  2. #2. Ola den 08 februari 2008, kl 13:02

    Har kört några timmar nu oxå och har som sagt var inga problem, min lokala webbserver stängde av sig iofs men det var ju bara att sparka igång.

    Och lite snabbare är det kanske. En kollega säger att det går toksnabbt att gå i sleepläge iallafall .. och det är ju trevligt hehe.

Vilka bloggar länkar till “Skaffa Vista Service Pack 1 redan idag”?

  1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin