Picnik, Digsby och Kantaris

Tänkte sammanfatta lite snabbt vad som har hänt med olika tjänster och program som vi tipsat om tidigare.

Markus inlägg om webbbaserade bildredigeringsprogrammet Picnik har varit väldigt populärt. Läste på Download Squad idag att alla funktioner nu är gratis. Läs vidare i ovan nämnda inlägg och på Downloadsquad.

Jag skrev för några veckor sedan om programmet Digsby. Om ni testade lite snabbt och tyckte det var lite för buggigt så vill jag bara säga att teamet bakom programmet verkligen inte har legat på latsidan. Det har släppts massor av uppdateringar och (hör och häpna) jag använder fortfarande programmet istället Windows Live Messenger. Det är nog nytt rekord för mig med en alternativ IM klient. Om ni vill installera Digsby så använd ”Invitekoden” ohsohigh.

Mediaspelaren Kantaris har också uppdaterats några gånger sedan jag skrev om den. Jag har personligen inte fastnat lika hårt för den som jag gjort för Digsby men jag ska ta och testa den nya versionen och se om jag kommer bättre överens med den. Synd att inte VLC för Windows kan vara lika bra som VLC för Mac.

Andra bloggar om: Kantaris, Digsby, Picnik, Bildredigering, Webbtjänster, Mediaspelare, IM, MSN

Mer hos Ohsohightech

5 kommentarer till “Picnik, Digsby och Kantaris”

 1. #1. Mattias den 29 februari 2008, kl 15:02

  Digsby är skiten, använder det dock inte som Im-klient, men för mail och sociala communites är det kung slipper jag besöka skiten.

 2. #2. Ola den 29 februari 2008, kl 16:02

  Japp, jag kör den som IM oxå faktiskt. Funkar bra för MSN sen dom fixa en massa buggar som var i de tidiga versionerna. Riktigt grymt att den stödjer Google Apps mail oxå. Måste fresten skriva nåt inlägg om Google Apps!

 3. #3. Ola den 29 februari 2008, kl 16:02

  Kul fresten att du länkar vår blog. Ska fixa en sektion på vår sida så vi kan länka tebax hehe. Funderar på något i stil med footern du har. Gillar sådana.

Vilka bloggar länkar till “Picnik, Digsby och Kantaris”?

 1. Mehow.Se » När ska normala människor hitta GTalk?
 2. Mattias Sandberg » Blog Archive » När ska normala människor hitta GTalk?

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin