Ohsohightech's favoritsidor: Filehippo.com

filehippo_2008-01-29.jpgIdag börjar vi en ny serie om våra favoritsidor som vi tror inte är så kända bland den stora massan. Först ut är freeware/shareware sidan Filehippo. Vad gör då att filehippo sticker ut bland de tusentals andra siter som finns för att ladda ner program från nätet?

 • Filehippo lägger bara ut den absolut bästa programvaran. Kvalitet istället för kvanitet.
 • Man kan alltid ladda hem gamla versioner av program, så skulle en ny version inte funka för dig så kan du enkelt ladda ner en äldra version igen.
 • Man kan filterera om man bara vill se freeware eller icke beta-produkter.
 • Dom har en ”Change log” för varje program, så du lätt kan se om den där funktionen du saknat är inkluderad i den nya versionen eller om du kan hoppa över en uppgradering.
 • Uppdateringstjänst! Denna är fantastiskt bra. Du laddar enkelt hem ett program som scannar av din hårddisk efter program som är installerade. Av de program som finns på Filehippo så ser du vilka du behöver/kan uppdatera. Påminner lite om som Tommy k Johansson skrev om i sin blog för ett tag sen. Fast det funkar enligt mig bättre, dock i mer begränsad omfattning.

Lägg därtill att dom har stöd för Rss, Snabba servrar och en trevlig layout så kan vi helt enkelt konstantera att det är den bästa freeware/shareware siten på nätet. Om nån motsäger sig detta så skriv en kommentar, såna här siter kan man inte ha för många av.

Länk till filehippo

Mer hos Ohsohightech

7 kommentarer till “Ohsohightech's favoritsidor: Filehippo.com”

 1. #1. Tommy den 28 januari 2008, kl 21:01

  Medhåll! Filehippo är en av mina favoriter. Jag tog inte med den i min lista över free- och sharewaresajter eftersom jag bara listade bloggar. Men den borde fått varit med som bubblare – bara för att den är så bra. :)

 2. #2. Ola den 28 januari 2008, kl 22:01

  Hehe, hur fan hittade du hit nu då ;)

 3. #3. marie den 06 februari 2008, kl 19:02

  Filehippo är min absoluta favoritsajt när jag letar efter nya uppladdningar till dom program jag har. Upptäckte den redan för 2 år sedan och den är fortfarande bäst!
  Hoppas fler hittar dit nu när ni skriver om den…

 4. #4. Ola den 06 februari 2008, kl 20:02

  Ja, den är asfet. Kör du med deras nya ”Uppdateringstjänst”? .. jävligt smidigt.

Vilka bloggar länkar till “Ohsohightech's favoritsidor: Filehippo.com”?

 1. Ohsohightech.se − Ohsohightech’s favoritsidor: Pixelgirlpresents.com
 2. Ohsohightech’s favoritsidor: Iusethis Mac Software | Ohsohightech.se
 3. Program som håller dina andra program uppdaterade | Ohsohightech.se

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin