Foxmarks för Internet Explorer

För några månader sedan släppte Foxmarks en alpha (det innan beta) av sin tjänst för att synkronisera bokmärken även för Internet Explorer och nu i veckan så kom de en uppgradering till denna.

Tyvärr så uppstod ett stort problem för mig. I en av de första posterna som skrevs på Ohsohightech så tipsade jag om att lägga upp favoriter enbart med ikoner utan text. Tyvärr klarar inte Internet Explorer av detta då den sparar varje bokmärke som en fil och man har ingen möjlighet att dölja namnet. Detta gjorde att när jag synkronisera mina bokmärken till IE så slumpade den bara fram nåt kryptiskt namn på alla bokmärken utan namn.

Men använder man sig inte av detta trick i Firefox är det förstås en trevlig tjänst. Det är ju ofta så att man på sitt jobb är tvungen att använda Internet Explorer p.g.a kompabilitet med intranet och dylikt och då är det klockrent att ha sina bokmärken lätttillgängliga.

Foxmarks för Internet Explorer är i alpha version och du måste ansöka till deras beta program. Jag blev dock godkänd direkt. Så spana in.

Länk: Foxmarks for IE: Try our shiny new Alpha 2 version!

Andra bloggar om: Foxmarks, Internet Explorer, Tillägg, Firefox, Bokmärken, Favoriter, Synkronisering

Mer hos Ohsohightech

Comments are closed.


Page optimized by WP Minify WordPress Plugin