Ohsohightech nominerade till YABA 2010

Bilden ovan är från förra årets upplaga av YABA (Yet Another Blog Award) där Ohsohightech kammade hem en hedrande fjärdeplats i kategorin Trender och webbtjänster. Konkurrensen var mördande och när vi i år är nominerade i samma kategori är det i sällskap av ett om möjligt ännu starkare startfält. YABA, en tävling för bloggar som skriver om digitala medier och marknadsföring, arrangeras av byrån Daytona för andra året i rad. Utöver kategorin > Trender och webbtjänster som Ohsohightech är nominerad i finns även kategorierna Marknadsföring, Media samt Design och interaktionsdesign.

Röstningen är öppen för alla och om du gillar det vi gör och tycker att vi gör det bäst av de nominerade så uppskattar vi om du tar dig tid och röstar på oss. Ett stort tack till de som nominerade oss och ni som redan hunnit rösta.

Oavsett om man väljer att rösta eller inte så är listorna över de nominerade en alldeles lysande källa om man är på jakt efter nya bloggar att följa.

Se samtliga nominerade i alla fyra kategorier samt rösta här

Mer hos Ohsohightech

4 kommentarer till “Ohsohightech nominerade till YABA 2010”

 1. #1. Jesper Åström den 05 februari 2010, kl 15:02

  Nominerade er, röstat på er, håller på er…

 2. #2. Karl den 07 februari 2010, kl 15:02

  Tycker ni har blivit väldigt dåliga på att uppdatera denna blogg på senaste tiden. Ni skriver ju ingenting längre. I början var det bra, men nu är det kass. Skärpning om ni skall få min röst.

 3. #3. Markus den 08 februari 2010, kl 12:02

  Karl: Du har helt rätt, vi hade en dipp under delar av 2009 men om du kikar på vad vi postat under 2010 så ser du att vi jobbar på att komma in i gammal fin form igen.

 4. #4. Karl den 09 februari 2010, kl 22:02

  Tack Markus, det har börjat bra :)

Vilka bloggar länkar till “Ohsohightech nominerade till YABA 2010”?

 1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin