Flytta tabbarna från toppen till sidan i Firefox

Jag måste erkänna att jag länge har ignorerat folk som pratat om att de har tabbarna i sidebaren i Firefox istället för att ha dem i toppen. Jag vet egentligen inte varför jag inte har trott på konceptet. Men efter att jobbat med @nahoj i några veckor och såg han använda en plugin så har jag de senaste veckorna testat Tree Style Tabs och jag måste säga att jag är helt såld.

Som namnet antyder så handlar Tree Style Tabs inte bara om att flytta tabbarna till sidan utan även att gruppera dem i en trädstruktur. Detta är helt clomid briljant. När jag tidigare har känt att det varit totalt kaos i min webbläsare känns det nu som jag har full kontroll på alla tabbar. Och Firefox känns dessutom mycket snabbare. Det är den såklart inte men det känns så tack vara att det är mer städat bland tabbarna.

Jag rekommenderar dig verkligen att testa Tree Style Tabs eller nån liknande plugin, speciellt om du är en sån som jag som lätt har 30-40 tabbar öppna samtidigt i webbläsaren. Jag kan även rekommendera att leka lite med programmets inställningar om den gör saker du inte gillar. Jag hade lite problem med att vissa popups betedde sig lite konstigt men efter en snabb titt bland inställningarna så fungerade allt precis som jag ville.

Länk: Tree Style Tabs

Mer hos Ohsohightech

5 kommentarer till “Flytta tabbarna från toppen till sidan i Firefox”

 1. #1. Krille den 19 februari 2010, kl 12:02

  Grymt plugin! Nån som vet om det finns liknande till Chrome?

 2. #2. Linnéa den 19 februari 2010, kl 13:02

  Har precis installerat. Stör mig lite på att mindre får plats på skärmen dock. Provar några veckor och ser om plugin får stanna.

 3. #3. Ola den 19 februari 2010, kl 16:02

  Ja, det kräver ju lite att man ligger uppåt 1900 i upplösning på skärmen om den inte ska ta över för mycket.

 4. #4. Bo den 19 februari 2010, kl 20:02

  Har kört det ett bra tag tillsammans med ColorfulTabs, fungerar riktigt bra, om man är en sån som jag och har 30+ tabbar öppna.

  Dock vill jag varna för att den inte är kompatibel med Firefox 3.6. Så om du inte vill bli av med trädet så håll dig till 3.5.x

 5. #5. Flatron den 20 februari 2010, kl 18:02

  Skönt plugin, men vill gärna ha något liknande i Chrome också…någon som har ett tips

Vilka bloggar länkar till “Flytta tabbarna från toppen till sidan i Firefox”?

 1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin