En Firefox 3 funktion du kanske missat

Firefox 3 kom ju med dunder och brak för cirka två veckor sedan och de slog världsrekord och allt var det var. Jag har inte läst på sådär värst mycket om alla nya funktioner utan mest varit glad åt att inte webbläsaren äter upp typ allt minne och den helt fantastiska AWSOMEbar (sjukt va bra den är, varför har ingen gjort så tidigare?).

Iallafall så såg jag igår att man kan lägga till nyckelord för att kunna söka direkt i adressfältet, precis som i Opera. Du klickar bara ner dina olika sökmotorer i sökboxen, väljer hantera sökmotorer, sedan är det bara att markera en sökmotor och ange t.ex g för Google. Nu kan du bara skriva ”g min sökning” för att söka på google direkt i adressfältet. Jag har g, gs och w för Google, Google Sverige och Wikipedia. Kolla in min tidigare artikel om att lägga till Google Sverige i din sökmotorn.

Andra bloggar om: Firefox 3, Sök, Google, Google Sverige, Sökmotor, Firefox

Mer hos Ohsohightech

1 kommentar till “En Firefox 3 funktion du kanske missat”

  1. #1. John Ankarström den 15 augusti 2008, kl 19:08

    Nämen vad bra, det är en av funktionerna som jag älskar i Opera, jag har saknat dem i Firefox. Tur att jag läste detta, då! ;D

Vilka bloggar länkar till “En Firefox 3 funktion du kanske missat”?

  1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin