Tävlingen Yet Another Blog Award avslutad

Ohsohightech YABAIgår presenterades vinnarna i tävlingen Yet Another Blog Award under seminariet Daytona Sessions vol 2, och som vi tidigare har skrivit om så var Ohsohightech en av de 16 nominerade bloggarna i kategorin Trender & webbtjänster. Det var en imponerande skara bloggar och vi stannade på en hedrande fjärdeplats, endast nio röster från en andraplats. Det var tätt där men vinnaren Johan Ronnestam tog hem en riktig jordskredsseger och vi gratulerar honom till vinsten. Vinnaren i kategorin Media blev Same Same But Different och i kategorin Marknadsföring stod Please Copy Me som segrare. Grattis till alla inblandade!

Sammanlagt var 51 bloggar nominerade i de tre kategorierna och vi rekommenderar ett besök på YABA’s webbsida där risken är stor att ni hittar någon eller några riktigt bra bloggar som ni inte hade koll på tidigare.

Daytona hade gjort ett bra jobb med både tävlingen och eventet Daytona Sessions vol 2 där över 500 personer bjöds in att lyssna till föredrag om framtidens internet. Talare för dagen var Umair Haque, Katarina Graffman och Morris Packer och de väckte en hel del intressanta tankar utifrån sina tre olika perspektiv. Hade man inte möjlighet att vara där så går det att se det hela på Bambuser!

Mer hos Ohsohightech

1 kommentar till “Tävlingen Yet Another Blog Award avslutad”

  1. #1. Johan Ronnestam den 18 mars 2009, kl 19:03

    Stort tack för det!

Vilka bloggar länkar till “Tävlingen Yet Another Blog Award avslutad”?

  1. Ingen just nu :/

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin